Fire sommertips til hundeejere

Den herlige sommer er endelig kommet, men selvom den er vidunderlig, kan den også medføre farer for din firbenede ven, hvis du ikke er på vagt. Nedenfor har vi listet 4 sommertips, som hundeejere bør huske på i sommermånederne.

1. Vandflaske
I sommermånederne kan varmen være farlig for din hund og føre til både hedeslag og dehydrering. Det er derfor vigtigt, at du altid har en vandflaske med på din gåtur, uanset hvor lang eller kort den er. Det er også særligt vigtigt at sikre, at der altid er frisk vand tilgængeligt i hjemmet på varme dage.

2. Efterlad ikke din hund i bilen
Uanset hvor hurtigt dit ærinde er, må du ikke efterlade din hund i bilen! Det er ikke nok at åbne et vindue eller parkere i skyggen. Der er stor risiko for, at din hund får hedeslag, og i værste fald kan hedeslag være dødeligt.

3. Smør poterne
Mange tror måske, at det er vigtigst at smøre poterne i vintermånederne, men det er lige så vigtigt om sommeren. Jorden er varm og kan være farlig for din hunds trædepuder. Sørg for at påføre den beskyttende potepind, før du udsætter dem for varme, og derefter den plejende potepind for at holde dem bløde og undgå revner.

4. Insektspray
I varmen trives mange besværlige insekter, flåter, hvepse og andet kryb, som kan være til fare for din hund. For at undgå, at det bliver et problem, anbefaler vi, at du bruger vores insektspray, som holder insekterne væk i 2 timer og er velegnet til alle pelsdyr. Spray din hunds pels, før du går en tur, og gentag ved længere ophold udendørs for at undgå problematiske bid af alle slags.

Sidst, men ikke mindst, nyd sommeren med din firbenede ven!

/Julia på Majstor